Ziggo Sport Totaal

Download emulator win 7,8,10

Description Ziggo Sport Totaal

De Ziggo Sport Totaal app biedt je het laatste sportnieuws en de beste sportvideo’s. Daarnaast geeft de app je de actuele programma informatie van Ziggo Sport Totaal.

De Ziggo Sport Totaal app maakt het daarnaast mogelijk om overal binnen de EU 24/7 naar alle kanalen van Ziggo Sport Totaal te kijken by way of Ziggo Sport Totaal Go. Streamen naar de televisie is mogelijk met behulp van de Google Chromecast. Let op: het streamen naar de Chromecast is alleen mogelijk voor Ziggo Sport Totaal TV* of Go abonnees.

Bekijk onder andere dwell Formule1 races, de Premier League, de Spaanse Primera Division en de UEFA Champions League. Ook al het topgolf en basketbal is dwell te zien. Samenvattingen bekijken of het terugkijken van hele wedstrijden kan by way of het uitgebreide video-aanbod dat Ziggo Sport Totaal by way of de app beschikbaar maakt.

Voor niet-abonnees van Ziggo Sport Totaal is het mogelijk om een losse wedstrijd aan te schaffen voor € 3,99 of gebruik te maken van een abonnement voor € 9,99 geldig voor één maand dat automatisch verlengd zal worden. Het afsluiten en stopzetten van het abonnement verloopt by way of de Google Play Retailer. Het abonnement zal 24 uur voor het aflopen van de periode automatisch worden verlengd, tenzij het automatisch verlengen is stopgezet. Het tussentijds annuleren van een reeds betaalde periode is niet mogelijk.

*De volgende suppliers bieden Ziggo Sport Totaal Go aan bij het Ziggo Sport Totaal televisieabonnement:

Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Delta, Caiway, Tele2, XS4all, Telfort, T-Cell Thuis, Kabeltex, SKV, Solcon, Kabelnoord, SKP, Breedband Helmond, Youfone en Joyne.

Screenshots Ziggo Sport Totaal

More Information

Package Name:

nl.chellomedia.sport1

Category:

Sports

Update Date:

2018-06-07

Latest Version:

1.8.4

Need Update:

Submit latest version

Get it on:

Google Play

Requirements:

4.3 and up

No There Any Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *